Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Προς την Επιτροπή Ενστάσεων του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (Ο.ΚΑ.ΝΑ.) ΕΝΣΤΑΣΗ - ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ.

Προς  την
 Επιτροπή  Ενστάσεων του
Οργανισμού  ΚΑτά των ΝΑρκωτικών
(Ο.ΚΑ.ΝΑ.) 
ΕΝΣΤΑΣΗ - ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ 
  1. Του
41. Του Συλλόγου με την επωνυμία «ΚΗΦΙΣΙΑ SOS», που εδρεύει στην Κηφισιά Αττικής, οδός Δάφνης αρ. 1, όπως αυτός εκπροσωπείται νόμιμα (αρ. απόφ.
391/2008 Μον/λούς Πρωτοδικείου Αθηνών).

                                                              ΚΑΤΑ
1) Της 3/3-6-2011 διακήρυξης ανοικτού δημόσιου διαγωνισμού για το έργο “Λειτουργία μονάδος χορήγησης υποκατάστατων στην Κηφισιά του Νομού Αττικής σε χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής ΚΑΤ”
2) Κάθε άλλης συναφούς προγενέστερης, μεταγενέστερης πράξης ή παράλειψης της Αναθέτουσας Αρχής.
----------------

Ι-ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Με την 3/2011 διακήρυξη, προκηρύξατε ανοικτό δημόσιο διαγωνισμό για το έργο “Λειτουργία μονάδος χορήγησης υποκατάστατων  στην Κηφισιά του Νομού Αττικής, σε χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής ΚΑΤ”, με την μέθοδο της προκατασκευής, συνολικής δαπάνης 142.000,00 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).
      Το  υπόψη έργο  αφορά την κατασκευή  και θέση σε λειτουργία  και χρήση ενός διώροφου οικίσκου συνολικού εμβαδού 217, 5 τ.μ, σε χώρο 300  τ.μ. περίπου του Γενικού Νοσοκομείου ΚΑΤ.
      Ο διαγωνισμός θα λάβει χώρα στα  γραφεία σας  (αίθουσα συνεδριάσεων) την Τρίτη 21 Ιουνίου 2011 του έτους αυτού.
      Ερχόμαστε αντιμέτωποι με το σχέδιο αυτό για  όλα όσα εκθέτουμε παρακάτω:


ΙΙ-ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ
      Μολονότι  η νομιμοποίησή μας για την  άσκηση του  παρόντος  ένδικου  βοηθήματος  είναι προφανής,  κρίνουμε σκόπιμο να τονίσουμε και τα παρακάτω:   
      Τυγχάνουμε  άπαντες (1ος έως 39η)  γείτονες, ενδεικτικοί μόνον εκπρόσωποι εκατοντάδων άλλων και οι κατοικίες  μας, όπου ζούμε μόνιμα με τις οικογένειές μας, στις οποίες περιλαμβάνονται μικρά παιδιά, βρέφη, ηλικιωμένοι άνθρωποι, αλλά και πάσχοντες, απέχουν από λίγα μόλις,  έως δεκάδες, έως λίγες εκατοντάδες μέτρα από τo Νοσοκομείο  Κ.Α.Τ. σε πυκνοκατοικημένη περιοχή, στην οποία πρόκειται, κατά την προσβαλλόμενη, να ανεγερθεί και να λειτουργήσει για πρώτη φορά Μονάδα χορήγησης υποκαταστάτων. Ο τελευταίος εξ ημών τυγχάνω αναγνωρισμένο Σωματείο με σκοπό, μεταξύ άλλων, την προστασία του περιβάλλοντος (Άρ. 2Β του Καταστατικού καταχωρηθέντος στο ειδικό Βιβλίο με α.α. 27219/20-2-2008).
    Αθήνα, 10 Ιουνίου 2011
Η πληρεξούσια δικηγόρος 
Σταματική Κουτσογιαννοπούλου